Алисия изненада с 4 разбиващи хита

Алисия поднесе изключително голяма изненада на меломаните, представяйки 4 чисто нови сингъла в различни стилове, всеки от които бе представен с атрактивно видео. Звездата на Ара Мюзик избра премиерата на клиповете да се състои в един ден, а феновете я обсипаха със суперлативи и положителни коментари.

„На екс“ е заглавието на първия от серията проекти. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Георги Симеонов – JJ. Режисьор на изключителното видео, заснето в Дубай, е Виктор Антонов – Rikk.

Алисия представи парчето с думите:

„Вземайте На Екс всички положителни емоции и се забавлявайте от сърце и душа.”

Втората песен „Всичките ти други” е в колаборация с Лъчо от СкандаУ и предлага съвсем различно звучене. Автор на музиката и аранжимента е Светлин Къслев, а текстът е поверен на Evangeline. Видеоклипът, в който Алисия демонстрира танцовите си възможности, е режисиран от Виктор Антонов – Rikk.

“Представям ви „Всичките ти други“. Обожавам този стил музика и се радвам, че имам възможността за пореден път да ви представя такова парче! Благодаря на Лъчо за готината енергия”, написа изпълнителката в социалните си мрежи.

Третият нов сингъл „Беше ли ти яко“ Алисия описа като песен „за всички, които се припознават в една история за … “пълни чаши и празно сърце”. Парчето е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

Четвъртият нов сингъл е чувствената балада „Прощавай, мили“. Музиката и текстът са дело на Георги Симеонов – JJ и Алисия, а аранжиментът е на Радомир Кишев. Видеоклипът, който представлява мини танцов спектакъл,  е реализиран от режисьора Виктор Антонов – Rikk.

„„Прощавай, мили” е песен, която създадохме преди около две години заедно с Георги Симеонов – JJ. Премина през много трансформации, за да се превърне в това, което ще чуете. Вложихме цялата любов и енергия в тази балада, за да може да се настани трайно в сърцата ви”, сподели Алисия в емоционален пост в социалните си мрежи.

Може да гледате новите клипове на Алисия – „На екс“, „Всичките ти други“, „Беше ли ти яко“ и „Прощавай, мили“ в ефира на ФЕН ТВ.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.