Галина Димитрова на 50: Юбилей в приказка

На 7 септември Галина Димитрова посрещна своя 50-годишен юбилей в клуб Black & White в приказния Гранд Хотел Милениум. Талантливата певица беше помислила и за своята благородна кауза „Искам да пея фолклор“, която стартира по време на концерт-промоцията на дебютния й албум „Защото съм жена“. Тя беше помолила всички гости да подкрепят каузата, вместо да се харчат за цветя. Ивона и Ивана Малчови, които са първите деца, които ще бъдат подкрепени в пътя към осъществяване на мечтите си, също присъстваха на приказния рожден ден и изпяха за гостите своите песни.

Ослепителната изпълнителка на Ара Мюзик посрещна многобройните гости на вълнуващото събитие в стилна дълга рокля и запечата щастливите моменти с всеки от тях в снимка за спомен.

Сред гостите, които уважиха събитието и каузата, въпреки предизборната си кампания бяха политически фигури като Красимир Каракачанов, Младен Маринов, Корнелия Маринова, Трайко Младенов, Зорница Атанасова и други. На мероприятието бяха бизнесмените Антон Стефов, Огнян Чалъков, Жана Ангелова, Михаил Кръстев, Катя и Тодор Вакрилови, Росен Илчев, Теодор Костадинов. Присъстваха и Пьотр Грела, Пламен Мирянов, Светослав Халваджиев, Цветя Шопова, Марио Минев, Станимир Минев и други. Не липсваха и представители на шоубизнеса като създателя на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров и дъщеря му Николая Димитрова, ТВ водещият Ники Кънчев и други. Сред изпълнителите, които уважиха лъскавото събитие бяха Володя Стоянов, Теодора, Ива и Велислава Костадинови, Стоян Петков и Радостина Николова, които изпяха своите най-обичани песни в чест на домакинята. Повода не пропуснаха да уважат и продуцентите Виктор и Ненчо Касъмови както и целият екип на компанията. Там бе и семейството на Галина Димитрова, както и много близки и приятели.

На рождения ден кипеше веселба, хора се виеха с часове, а Галина Димитрова благодари на всички гости, които я бяха уважили. Тя им изказа признателността си, затова че са допринесли за осъществяването на нейните мечти и са я подкрепяли в трудните моменти в живота й.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.