Ослепителната Галина Димитрова – щастлива на 50

На 7 септември ослепителната Галина Димитрова навършва 50 години, а самата тя споделя, че никога не се е чувствала по-щастлива.

„Казват, че на 50, жената се чувства най-щастлива! Когато е минал половин век, откогато си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой си и да знаеш, по какъв начин да отстояваш себе си. Годините, не са порок или бреме, не са недостатък или задължение, те носят със себе си мъдрост и успокоение! Повече от половината от живота си прекарах, съобразявайки се с мнението на неподходящи хора. Сега, след като станах на 50 години, разбрах истинските ценности в живота!!!

Започвам, втората половина на първия си век, днес: с любовта, с която осъмвам всеки ден, с прекрасни приятели, с нови посоки и цели. Най-дълбоките мечти – на детството – са изпълнени, но нито една от тях не е стигнала до своя край – всяка от тях тепърва ще продължава да се случва.

Падах, ставах, но продължавах…..!“, пише певицата на Ара Мюзик.

Тя признава, че е изминал половин век от живота й, но се чувства помъдряла за доста неща. Споделя, че на тази възраст знае какво иска и не се страхува да го каже на глас. Изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ признава, че живее с гордост, прилага всичко научено през годините и че няма нужда да е на 20 вече, защото е оборудвана с бронята на опита.

„А и…… в крайна сметка, не е важно, колко години има човек в живота си, важно е, колко живот има в годините… Не е важно какво имаш в живота си, важно е кого имаш в него… Не е важно какво си получил в живота, важно е какво и на кого си дал… !!!“, допълва талантливата певица в социалните мрежи.

Честит рожден ден, Галина Димитрова!

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.