Алисия представя „Инсомния“ след 2 години препятствия

Алисия разкри интересна новина в предаването „CoolT“ по bTV. Ослепителната изпълнителка обяви пред водещата Натали Трифонова, че новата й песен „Инсомния“ ще направи своята премиера идната седмица.

От teaser-а става ясно, че в новия си видеоклип красавицата е руса. Клипът обещава да е доста интригуващ и да не отстъпва на музикалните проекти на световноизвестните колеги на Алисия.

Топзвездата на Ара Мюзик разказа, че „Инсомния“ е минал през много препятствия и реализацията на видеоклипа е отнела доста време.

„Този проект го правя от 2 години – имахме проблеми около заснемането му. Но съм много благодарна на Тони Стораро, че ми помогна да закупя правата на песента – тя е на турски композитор.“, сподели Алисия пред камерата на bTV.

Хитовата изпълнителка поздрави целия екип замесен в „Инсомния“ и изказа големи благодарности към режисьора Виктор Антонов – Rikk, който определя като много креативен и пълен с идеи професионалист. Звездата добави, че има изключителна симбиоза между тях по отношение виждания за успешен и модерен продукт.

За текста хитовата певица разкри, че е отново нейно дело, но този път, за разлика от „Телефона“, взима участие и нейна фенка.

„Често ми се случва да ми пишат мои фенове в социалните мрежи, да ми пращат текстове и какво ли не. А аз съм човек, който обича да подава ръка на млади таланти и да работи с нови автори. Тази моя почитателка ми беше изпратила отдавна един текст. Но в момента тя не знае, че той е използван в „Инсомния“. Надявам се да се зарадва, когато разбере.“, заключи звездата от ефира на ФЕН ТВ.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.