Галина Димитрова подкрепи децата болни от аутизъм

Галина Димитрова подкрепи деца болни от аутизъм в каузата „Да отворим очи за невидимите деца на България“ на сдружение „Аутизъм Днес“. Фолклорната изпълнителка бе поканена като гост-изпълнител на благотворителното мероприятие и откликна без да се замисли.

Събитието „Благотворителна вечер на приятелите на децата с аутизъм“ се проведе само преди ден в известен столичен хотел под Патронажа на Вицепрезидента на България Илияна Йотова. Галина Димитрова се изяви с изпълнението на шлагерната песен „Български войник“, част от дебютния ѝ албум „Защото съм жена“, който излезе през месец март.

„Хиляди благодарности на Владислава Цолова, Елена Петрова и целия организаторски екип за възможността да дам своя принос за тази благородна кауза! Благодаря и на моите продуценти Виктор и Ненчо Касъмови за оказаната подкрепа относно такива инициативи!“, написа в социалните си мрежи певицата от каталога на Ара Мюзик.

Освен музикалните изпълнения на събитието се състоял и благотворителен търг с произведения на изкуството, дарени специално за инициативата от художници, колекционери, писатели, представители на дипломатическите мисии и Вицепрезидента на Република България.

„Освен че от търга се събраха почти 10 000 лева, съм щастлива, че се видях и с толкова хубави хора като Калин Терзийски, Деян Каменов, Игор Марковски, Роси Рос и много други. Радвам се, че в България има хем талантливи, хем добри хора!“, каза изпълнителката.

На приема присъстваха и посланика на Монголия – Н. Пр. г-жа Лхагвасурен и посланика на Република Сърбия – Н. Пр. доц. д-р Желко Йович.

Изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ добавя, че тази кауза наистина я докосва дълбоко, тъй като на времето тя самата е имала нужда от помощ за нейното дете, а Владислава Цолова е била нейната подкрепа в трудния момент.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.