Румина пусна „Питай ме“ на връх рождения си ден

Румина представи новата си песен „Питай ме“ на своите фенове на връх рождения си ден – 12 април. Певицата сюрпризира с музикален подарък почитателите си и ги зареди с буря от емоции.

„Много исках да пусна видеоклипa към „Питай ме“ точно на рождения ми ден. Преди време снимах клип на рождената ми дата, който имаше голям успех. Именно затова тази година реших да го пуснем на нея, а и исках да зарадвам моите фенове с нова песен. Вярвам в символиката и смятам, че числата ми носят късмет.“, споделя изпълнителката на Ара Мюзик.

Певицата от ефира на Фен ТВ разказва, че сюжетът и историята на клипа са били замисляни дълго време. Тя е искала да предизвика себе си, като излезе от зоната си на комфорт и позволи на феновете си да я видят в различно амплоа. Именно заради това, тя решава новият й проект да наподобява филм, а тя да влезе в главната роля.

„Много ми харесва да пея за невъзможна и пламенна любов – да има тръпка, трудности и обрати. Мисля, че и на хората ще им хареса, ще се припознаят в историята и ще се сетят за някоя тяхна силна, бурна, неизживяна авантюра…Искам да ги разчувствам.“ споделя чаровната Румина относно текста на новия си проект.

Текстът е дело на Йордан Гергов, а песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев.

Впечатляващият видеоклип е режисиран от Николай Скерлев.

За невероятната визия на красивата певица се погрижиха Микеле (грим), Хари Джинов (коса) и Ива Атанасова (стайлинг).

Професионалната фотосесия се дължи на Кирил Александров.

Можете да гледате видеоклипа към „Питай ме“ в ефира на Фен ТВ и официалния YouTube канал на медията.

Песента е налична и във всички стрийминг платформи.

Честит рожден ден, Румина!

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.