Галина Димитрова – вдъхновение за малките почитатели на фолклора

На 10-и март се осъществи официалната концерт-промоция на дебютния фолклорен албум на Галина Димитрова „Защото съм жена“. На мащабното събитие фолклорната изпълнителка изпя песните от албума си и завърши със шлагерна патриотична песен „Български войник“. Тя изпълни с гордост всички присъстващи, които не спряха да аплодират през цялото време.

Освен големия интерес към албума „Защото съм жена“ на промоцията, към него има солиден интерес и в момента. С промоцията на дебютния си албум Галина Димитрова стартира и благородната кауза „Аз искам да пея фолклор“. Средствата, събрани от продажбата на албума на изпълнителката по време на промоцията, ще бъдат дарени за направата на запис на песен и изработването на видеоклип на деца, които искат да се занимават с народна музика, но нямат тази възможност.

Оказва се, че едни от най-големите почитатели на Галина Димитрова са именно дечица, които са я гледали на престижния фестивал Пирин Фолк Сандански и са се вдъхновили да пеят фолклор.

Очарователната певица споделя в своите социални мрежи клипове и снимки на децата, в ръце с дебютния й албум:

„Оказа се, че имам още по-малки фенки! Под въздействието на магията на Пирин Фолк, малката Кристияна усърдно пее народни песни и ходи редовно на народни танци! Тя е пример за приемственост между поколенията, по отношение на българския фолклор, обичаи и празници! Поздравления за малката Кристияна от гр. Сандански!“

В последните дни изпълнителката на Ара Мюзик изпълни социалните мрежи с множество снимкови и видео материали от промоцията си с нейни приятели, колеги и важни гости. В профилите й могат да се видят нейни интервюта и заснемане на задкулисно приготовление, излъчващо се по Фен Фолк ТВ.

Тя не спира да показва колко щастлива се чувства след сбъднатата си мечта и ежедневно се радва на хвалебствени коментари от почитатели. Харизматичната певица няма търпение „Аз искам да пея фолклор“ да започне вече да реализира бъдещи проекти.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.