300 гости аплодираха на крака Галина Димитрова на концерт-промоцията на дебютния ѝ албум „Защото съм жена“

На 10-и март Галина Димитрова представи своя дебютен албум „Защото съм жена“ на впечатляваща концерт-промоция в хотел Ramada София. Албумът съдържа 15 песни, 14 от които са авторски.

„Избрах тази дата  за своята промоция, защото тогава е християнският празник Света мъченица Галина, а и съм родена в петък. Реших да направя представянето на дебютния ми албум тогава и се надявам да ми донесе късмет.“, сподели чаровната певица.

Изпълнителката на Ара Мюзик посрещна многобройните гости на събитието в изискан и стилен черен тоалет и запечата за спомен на снимка всеки един от присъстващите.

Сред гостите, които уважиха събитието, бяха политически фигури като Красимир Каракачанов, Младен Маринов, Зорница Атанасова и други. Присъстваха високопоставени военнослужещи като генерал-майор Явор Матеев – командир на СКСО и съпругата му полковник Невяна Митева, полк. Христо Начев – зам. командир на ВВС от името на генерал-майор Димитър Петров – командир на ВВС, който не успя да дойде лично поради служебни ангажименти, но изпрати кошница с цветя. Не липсваха и дипломатически представители – посланика на Аржентина, съветници от Монголското и Сръбското посолство, военното аташе на Полша за България – Пьотр Грела и други. На мероприятието бяха бизнесмените Антон Стефов, Огнян Чалъков, Богомил Манчев, Георги Шапков, Красимир Шалев, Таня Андреева и други. На концерт-промоцията бе и част от творческия екип, създал албума на Галина Димитрова – Стоян Джамбазов-Джемби, Константин Пашкулев и други. Имаше и представители на местната власт – кметът на Своге – Емил Иванов, както и представители на община Козлодуй, Пловдив, Стара Загора и други. Не липсваха и представители на шоубизнеса като създателя на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров, ТВ водещият Васил Мавриков и други. Сред изпълнителите, които уважиха събитието бяха Николай Славеев, Вили Рай, Хамид Имамски, Иван Паланов, Василиа Петрова, DJ 89 (Братята), Тиана и други. Там бе и семейството на Галина Димитрова, както и много близки и приятели.

След пристигането на гостите бе даден старт на официалния част на промоцията. Галина Димитрова поднесе песните от албума си, пленявайки всички с неподправената си харизма. Тя дори се включи в хореографиите, които допълваха завладяващото ѝ представяне. На сцената тя се появи с четири различни изящни тоалета.

Последната песен на концерта-промоция „Български войник“ изправи на крака всички гости в залата. Вълнуващото усещане бе допълнено и от появата на Ученически гвардейски отряд от град Своге с младежите от СОУ „Иван Вазов“ и ПГ „Велизар Пеев“, които се качих на сцената. Шлагерната композиция, която възпява силата и храбростта на военнослужещите, изпълни с гордост всички присъстващи, които не спряха да аплодират през цялото време.

С промоцията на дебютния си албум Галина Димитрова стартира и благородната кауза „Аз искам да пея фолклор“, която отдавна мечтаела да реализира и сега е факт благодарение на подкрепата на Фен Фолк ТВ. Тя има за цел да помогне на талантливи деца, които искат да се занимават с народна музика, но нямат възможност да го направят. Средствата, събрани от продажбата на албума на изпълнителката по време на промоцията, ще бъдат дарени за направата на запис на песен и изработването на видеоклип. Първите деца, които ще бъдат подкрепени в пътя към осъществяване на мечтите им, са Ивана и Ивона Малчови от Банско, които също взеха участие в концерта и направиха две прекрасни изпълнения на сцената.

Сред гост-изпълнителите на промоцията бяха Радостина Николова и Стоян Петков, които представиха по една песен от своя репертоар. Финалният щрих бе добавен от легендарния Володя Стоянов, който има дует с Галина Димитрова. Двамата представиха общата си песен „Сестра кани брата на вечера“, която е включена в албума на изпълнителката. След това Войводата изпълни и две самостоятелни композиции.

Изключителните хореографии по време на всички изпълнения на концерт-промоцията бяха дело на танцова формация „Асти Денс“ с ръководител Ники Бояджиев и танцова формация „Нова Генерация“ с гл. худ. ръководител маестро-академик Евгений Вучков.

Водещ бе Пейо Филипов – любимият пощальон на България и изключителен музикант. Дебютният албум на Галина Димитрова„Защото съм жена“ е продуциран от Ара Мюзик и вече може да бъде закупен от онлайн магазина www.bgmusicshop.bg

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.