Как звездите поддържат форма: ВАНЕСА

Ванеса разкрива от първо лице как поддържа формата си.

Като всяка жена искам да изглеждам добре, а и в моята професия външният вид е от изключително значение. Разбира се, налага ми се да спазвам хранителен и тренировъчен режим. За мен закуската е най-важното хранене за целия ден. Винаги като се събудя първото нещо, което правя, е да закуся. Най-често хапвам яйца под най-различна форма – бъркани, на очи, варени, както и омлет. Понякога закусвам мюсли, корнфлейкс с плод , мед и прясно или кисело мляко. За обяд мога да си позволя салата с пилешко филе, риба, ризото или картофи, но само една от изброените храни без да ги комбинирам. За вечеря предпочитам по-леката храна като супа, може и чисто пилешко филе или пък риба. Спортът  е неизбежна част от моето ежедневие. Старая се да спортувам колкото мога по-често. Комбинирам различни тренировки. Любимо ми е да тичам и винаги се чувствам емоционално, когато съм на стадион (дълго време съм тренирала лека атлетика). Наскоро открих, че боксът много ме разтоварва. Доставя ми огромно удоволствие и ми помага да се отпусна , да се фокусирам и да изкарам отрицателната енергия от себе си. Другото, което ми харесва да практикувам, са упражненията от рода на пилатес. Посещавам и фитнес. Разбира се, не съм нон-стоп под строг режим. Позволявам си различни храни понякога, просто се старая да не е прекалено често. Да прегрешиш веднъж или два пъти седмично не е фатално, а и не е хубаво организмът да се стресира – трябва да му даваме нещата, от които се нуждае. Просто трябва да знаем къде е границата и да не прекаляваме с похапването.

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.