Алекса с песен равносметка

„Не ме е страх“ не е просто заглавие, това е мото. Мотото на възродената Алекса.

„Не ме е страх“ е новият проект на Алекса, който вече се завъртя в ефира на Фен ТВ.  „Не ме е страх“ не е просто заглавие, това е мото. Мотото на възродената Алекса.

След силна любов и последвала тежка раздяла изпълнителката на Ара мюзик изпада в депресия. „Не ме е страх да призная, че известно време бях в дупка. В личния ми живот се случиха някои неща и ми повлияха отрицателно. Днес обаче съм друга. Днес се изправям и съм по-силна от всякога“ – коментира певицата от ефира на Фен ТВ.

Аз съм много емоционална. Всяко едно нещо рефлектира върху психиката ми. Тази раздяла беше удар за мен, но и ми помогна да направя равносметка и погледна по друг начин на живота.“- категорична е Алекса.

Песента е пореден експеримент на певицата. Тя изгражда своя стил, характеризиращ се със сексапил, дързост и склонност да изпява емоциите си. Затова и сама пише текста на „Не ме е страх“. Това е начин за нея да се справи с чувствата си и да ги излее от себе си. Изпълнителката многократно е подчертавала, че за нея свободата е от изключителна важност и не приема някой да я ограничава.

В песента специално участие взима и колежката ѝ и приятелка Ванеса.

„Обичам да изразявам себе си. Обичам да експериментирам. Затова и видеото към „Не ме е страх“ е новаторско за българския пазар.“ – споделя още Алекса.

Изпълнителката на Ара Мюзик залага на т.нар. lyrics video, съчетано с анимации, графичен дизайн и снимки от специално заснета фотосесия. Можете да го гледате в официалните канали на Фен ТВ в You Tube и Vbox7.

https://www.youtube.com/watch?v=-byUW1sh6Ow

 

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.