Ирена и Александър на приказно сватбено пътешествие

Изпълнителите, които вдигнаха пищна сватба през юли, споделиха медения си месец с кумовете.
Ирена и Александър си подариха приказно сватбено пътешествие в Гърция. Младото семейство дълго време обмисляше къде точно да прекарат „най-сладките дни“ след венчавката. Въпреки че се ожениха на 17-ти юли, изпълнителите от ефира на Фен ТВ заминаха на меден месец в края на септември.
„Не искахме да бързаме с пътуването. Освен това времето в Гърция ни позволи тази прищявка“ –  смее се Ирена, а Александър добавя: „Искахме да споделим медения си месец с кумовете ни, които са ни и много близки приятели и трябваше да нагодим натоварените си графици“. 

Изпълнителите на Ара мюзик имали и премеждия по време на пътуването си. Точно по време на пътуването им, станало земетресението в Гърция.
„За щастие се разминахме само с уплахата, но наистина беше страшно“ разказва Ирена.

Въпреки неприятните изживявания, Александър и дуетната му и половинката му в живота успели да се насладят максимално на престоя си в южната ни съседка. Изпълнителите на „Като две капки вода“ не са искали да се прибират от медения си месец, но графикът им с участия ги зовял.

Още с прибирането си певците са започнали работа и по новия си съвместен проект. Какво точно подготвят те – предстои да разберем.

alexander-bauirena-beli-skali alexander-beli-skali irena-i-kumaalexander-kal alexander-kamani-kula alexander-nosi-irena-na-race alexander-ribi alexander-skala irena-alexander-kumove-lodka irena-i-alexander-bryag alexander-skok irena-kal peshterata selfie-beli-skali sinio s-kumovete

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.