Алисия разказа любимата си приказка

 „Красавицата спяща“ е новият видеоклип на певицата

В най-горещия месец от годината Алисия поднася на своите почитатели едно горещо парче с още по-горещ видеоклип. Както се пее в песента: „и луда, и дива, и с обноски“ е звездата на Ара мюзик в „Красавицата спяща“. Така е озаглавен проектът, реализиран по музика на Николай Пашев и текст на Анастасия Мавродиева. Той отново е издържан в неподражаемия стил на изпълнителката, която умее по един едновременно провокативен, но и фин начин да изпее това, в което редица биха познали себе си, и да го облече в модерен ритъм с етно елементи.

Alisia2_2

В лентата към „Красавицата спяща“ ще видим певицата по-секси от всякога в поток от летни кадри, заснети в два снимачни дни в частна къща в столицата София и в хотел и мебелен магазин New Domus в град Сандански. Басейни, вода, луксозно шампанско Luc Belaire и слънчеви лъчи, галещи нежно изкусителните тела на Алисия и момичетата от балет „Нова“ – тази симбиоза ще радва меломаните от днес в ефира на Фен ТВ и Балканика МТВ.

„Спящата красавица” е любимата ми приказка още от дете”, казва Алисия.

По време на снимките не липсват и леки гафове и забавни моменти. Някой от екипа без да иска спуква надуваемия черен лебед и се наложило да се търси вулканизатор, за да се залепи, за да се продължат снимките във водата. А при един от дублите Алисия по невнимание цопва във водата от същия този черен лебед.

Alisia4_4

Зад продукцията стои голям екип, начело с режисьора Людмил Иларионов-Люси и оператора Георги Марков. Той включва още двама коафьори – Ивайло Колев и Емилио Стефано, и двама гримьори – Цецо Андреев и Никола Иванов. Фотограф е Теди Грозданов. А стайлингът отново е дело на самата изпълнителка, като за тоалетите си и този път тя се е доверила на бутиците Etiquette, Тrend Box и CKFashionStudio. Слънчевите очила, допълващи перфектно визиите й, са от Optique Boutique.

Продуцент на проекта е Ара мюзик.

Alisia1_1

Видеоклипът може да гледате и тук: https://www.youtube.com/watch?v=2pILRECAJoI

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.