Пожар и взривове в новия клип на Ванеса

Пожар, взривове, пиротехнически ефекти – това са само малка част от сцените в най-новия видеоклип на Ванеса. „Мога да си позволя“  вече се излъчва в ефира на Фен ТВ и има всички шансове да се превърне в тотален хит.

От нежна девойка, през закачлива лолитка до бунтарка и изкусителка, изпълнителката на „Ара мюзик“ представя различните лица на всяка жена. „Това е песен за всички жени, които дават много от себе си в една връзка, но не получават нищо в замяна.“ – споделя Ванеса. „Жените сме силни. Нищо, че се водим „нежния пол“ – можем и трябва  да сложим край, когато нещо не ни удовлетворява“ – допълва певицата.

Vanesa-telefoni

Режисьор на лентата е Йордан Петков. Снимките траят над 15 часа и за това време изпълнителката сменя 11 визии. Подготовката на всеки сет отнема поне час, а най-голямо изпитание за Ванеса и за снимачния екип са сцените с взривяващите се телефони и подпалването на мъжки дрехи. Специалист сапьор залага взривни вещества в апаратите. Избухват общо 5 телефона, като от 2 от тях взривовете са толкова силни, че екипът трябвало да се прикрие, защото се разхвърчали шрапнели във всички посоки. Един за малко да счупи обектива на камерата. Като запалили ризата пък, уж лекият огън се разгорял бързо и за малко да се подпали цялото студио – масата за гладене и ютията, част от реквизита, били унищожени за няколко минути. Въпреки опасностите по време на снимките, изпълнителката от каталога на „Ара мюзик“ и снимачният екип успели да заснемат всички предварителни идеи и да пренесат значението на песента.

Vanesa_obuvki

Исках да има много настроение в клипа, много цветове – все пак става дума за късане с миналото, за свобода и независимост. С продуцента ми Виктор Касъмов обсъдихме моите желания за видеото и неговите предложения и се получи страхотна комбинация.“ – разказва Ванеса.

Видеото към „Мога да си позволя“ е достъпно в официалните канали на Фен ТВ в You Tube – FENTV Bulgaria и във Vbox7 – fentv_bulgaria.

 

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.