Поп-етно трио Caramel с най-добрия хип-хоп екип за новата си песен

„Само игра“ с две версии – цензурирана и нецензурирана

Днес в ефира на Фен ТВ се състоя премиерата на най-новия сингъл на поп-етно трио Caramel – „Само игра“ /цензурирана версия/. А в Youtube канала на Фен ТВ може да се гледа и нецензураната версия на видеото към песента „Само игра“.

Трите красиви момичета се превърнаха във феномена на 2015 година за най-бързо прогресиращата гърл банда и продължават тази тенденция и през 2016 година.

Никол, Карина и Ивайла през последната година нашумяха доста със своя провокативен имидж. След като изгряха на музикалната сцена с песента „Снимка с мен“ и заявиха амбициите си да се превърнат в музикалните принцеси в българския шоу бизнес, трите карамелки не изневериха на стила си и в новия проект. Много сексапил, танци и провокация в новото видео „Само игра“.

За най-новия проект на поп-етно трио Caramel – „Само игра“  се погрижиха най-добрите хип-хоп екипи в бранша за 2015 година. Новите хореографи на момичешката банда Caramel са победителите от 359 Hip Hop Awards в категория за „Най-добрата хип-хоп денс формация“ – Пацо и Здравко. Във видеото карамелките представят част от най-новата си хореография за шоу-програма 2016.

Режисьор на видеото е Радостин Събев – Shosho, който също стана победител на 359 Hip Hop Awards в категория „Режисьор на годината“.

Песента „Само игра“ е в стилистиката на регетон, а  Ивайла показва и своите хип-хоп и RnB умения като рапира.

Във видеото на „Само игра“ Никол, Ивайла и Карина се превъплъщават в различни роли –  Никол е сладка и нежна, Ивайла е лоша и палава, а Карина е изискана и своенравна. Освен това те са обвързани помежду си в много пикантни ситуации с мъж, около които е изграден сюжетът на видеото.

Главната мъжка роля във видеото е поверена на Асен от риалити формата „Фермата“. Той играе ролята на типичния български плейбой.

Асен е неверникът, който се среща едновременно и с трите карамелки. За негов лош късмет, Никол, Ивайла и Карина се съюзяват, водени от общото им желание – да му отмъстят.

Трите карамелки изготвят план срещу Асен. Никол, Ивайла и Карина отмъщават по женски на „сваляча“. Накрая Асен остава съблазнен и изоставен от поп-етно трио Caramel.

Видеоклипът на Caramel – “Само игра“/нецензурирана/ може да гледате тук:

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.