Алисия с главна роля в новия клип на Ванеса

Днес в ефира на Фен ТВ Ванеса представи най-новия си сингъл, озаглавен „Говори бившата“.

През последните дни феновете на Ванеса и Алисия очакваха с нетърпение новия им общ проект, но никой не заподозря, че този път песента е само на Ванеса, а Алисия се включва със своите актьорски заложби.

vanesa-govori-bivshata

 Ванеса покани за главна героиня в клипа си своята колежка и менторка Алисия. Топ изпълнителката на Ара мюзик прие да изиграе много драматична и в днешно време доста позната на повечето жени история.

Главната мъжка роля е поверена на Павел Цонев, известен спортен състезател във  “V1 Challenge”, топ мениджър на столични дискотеки и близък приятел на Ванеса и Алисия. Ролята на любовницата перфектно се изигра от финалистката за титлата Playmate 2016 Анджелина Атанасова.

Във видеоклипa към „Говори бившата“ Ванеса разказва историята за любовен триъгълник и бича на нашето общесто – изневерите.

Как Алисия реагира на изневярата, какво решение ще вземе? Гледайте, само в клипа „Говори бившата“, тук.

Историята на една любовна афера и истинската цена на изневярата може да се окаже твърде висока. В сюжета на клипа мъжът на Алисия е хванат по телефона в изневяра. Спонтанната реакция на главната героиня е да нарече неверника „Тъпак“. Непосилна да прости предателството, Алисия напуска общия им дом и дава свобода на своя любим да бъде по-щастлив без нея.

vanesa-bivshata2

 „Решението да превъзмогнеш предателството и да продължиш напред е трудно, но всяка уважаваща себе си силна жена, трябва да го прави. Разочарованието от лъжата и измяната не се преглъща и нито една жена не заслужава унижението да бъде приемана като даденост.“, апелира чрез новата си песен Ванеса.

Освен главна героиня в клипа, Алисия се погрижи и за стайлинга на „малката“ Ванеса. Алисия успя да преобрази до неузнаваемост своята колежка. Ванеса вече е блондинка, а визията и поведението й излъчват класа и сексапил.

Песента е с модерно поп-фолк звучене. Това е стилът, с който Ванеса стана любимка на младото поколение. „Говори бившата“ е посветена на разочарованите жени и болката от изневярата. Изпятият с много чувство текст и красивото звучене на мелодията, създават истинска емоция, когато чуеш песента.

Посланието на песента е: „Вярвайте в любовта и не прощавайте предателства. Бъдете верни на себе си жени, а не верни на неверни мъже.“, споделя Ванеса.

Видеоклипът може да гледате тук:

https://youtu.be/BiqUqXzXfw4

YT_coverPhoto_Alisiq_Vanesa_Malkata copy

Share:
2022 © Всички права запазени - Ara Music

Проект: Проект № BG16RFOP002-2.089-3618 по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: АРА МЮЗИК ООД

Обща стойност: 50 000 лева от които 42 000 лева европейско и 7 500 лева национално съфинансиране.


Начало: 21.03.2022 г.

Край: 21.06.2022 г.