Алисия

alisia_2

Алисия е сред най-ярките музикални звезди не само в България, но и на Балканите. Всяка нейна песен се превръща в хит, всяко събитие от личния й живот – в сензация. Има международни проекти с популярни имена от световната сцена и покорява с лекота български и чужди класации.

Алисия е сред най-ярките музикални звезди не само в България, но и на Балканите. Всяка нейна песен се превръща в хит, всяко събитие от личния й живот – в сензация. Има международни проекти с популярни имена от световната сцена и покорява с лекота български и чужди класации. Носителка е на редица награди, сред които за изпълнителка на годината, за най-слушан балкански изпълнител, за най-добър видеоклип, за най-стилна българка, за най-харесвана певица…

Присъства ежедневно на страниците на вестниците и списанията, желан гост е във всички радио- и телевизионни предавания, предпочитано лице за рекламни кампании.Видеата й в YouTubeсъбират милиони гледания за броени часове. Има хилядипоследователите в социалните мрежи Facebookи Instagram, които проявяват изключително голяма активност при всяко едно споделяне на посляние или снимка.

Атрактивна жена с перфектен външен вид! Алисия е вечно търсеща и променяща се както като стил на пеене, така и като визия. Тя смело експериментира с външния си вид, при това твърде успешно. При нея се наблюдава непрекъсната естетическа провокативност и добре премерен сексапил.
Но звездата на „Ара мюзик” грее не само с успехите си на сцената и пред камерата или фотообектива, а и със своето социалното поведение. Във времето тя е подкрепяла и инициирала редица каузи и благотворителни акции, в резултат на които много хора живеят по-добре. Защото да си популярен означава да бъдеш пример и да носиш отговорност за действията си. Алисия знае това и е успяла да превърне името си в синоним на истински човек, жена, майка, професионалист…

 

Най-големите и хитове са:

„Няма да те дам”, „Сини нощи”, „Чао, чао”, „Палиш ме”, “Excuse Me”, „Искам пак”, „Жестока болка”, „Стига, обич моя” „Карамел”, „Съблечи ме”, „Черно кафе”, “Чао, еди кой си”, “Най-вървежен”, “Имаме ли връзка”, „Твоя тотално“, „Важно ли ти е“, „Той не е за мен“, „Двойно повече“, „Щом ме забележиш“ /дует със Сарид Хадат/, „На „ти” ми говори“, „Иска ли ти се“, „На кръгъл час“, „Мистър Грешен“, „Познавам ли я“, „Официално чужда“, „Пак съм тук“, „Не пропусна”, „Lover Number One” /дует с Revolt Klan/ и др..

АЛИСИЯ & БОРИС СОЛТАРИЙСКИ - В КОГО ДА СЕ ВЛЮБЯ
Алисия - Мой
Алисия - Познаваш ме
Ванеса ft. Алисия - Малката
Алисия, Скандау и N.A.S.O. в ``Шоуто на Слави`` Архив: ``Шоуто на Слави`` Фото: Жоро Манолов
Алисия - Моят рай
АЛИСИЯ & ТОНИ СТОРАРО – Не давам да си чужда
Алисия - Не си ти
Alisia & Revolt Klan - Lover Number One
Алисия - Не пропусна
Алисия - Пак съм тук
АЛИСИЯ - ``Мистър Грешен``
Алисия за Signal
Limited Edition Cruise collection – Ckfashion Studio for Clich?
Facebooktwitteryoutubeinstagram